Quidax - Buy & Sell Bitcoin

Android

Quidax - Buy & Sell Bitcoin
  • KategoriFinance
  • Gereksinimler5.0 ve sonrası
  • Dosya Boyutu45M
  • Güncelleme
  • GeliştiriciQuidax Technologies
  • PlatformAndroid
Versiyon:1.2.3
SİTEYE GİT

Uygulama Açıklaması

Quidax, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini 2 dakika gibi kısa bir sürede satın almanızı, satmanızı ve saklamanızı kolaylaştıran basit, güvenli ve gezinmesi kolay bir kripto para uygulamasıdır. Anında Swap 2 dakika gibi kısa bir sürede yerel para biriminizi veya bir kripto para birimini istediğiniz herhangi bir kripto para birimiyle değiştirin. Piyasalar Fiyat hareketini ve en sevdiğiniz kripto para birimleri alanında gerçek zamanlı olarak neler olduğunu görün. Fiyat Uyarısı Favori kripto para biriminiz seçtiğiniz fiyat noktasına yükseldiğinde veya düştüğünde bir uyarı alın. Böylece alım veya satım zamanının geldiğini bilirsiniz. Güvenli Dijital Cüzdanlar Quidax, listelenen tüm kripto para birimleri için güvenli kripto para cüzdanları sağlar. Cüzdanınız ayrıca bir araya getirdiğimiz sistemler ve Google Authenticator veya Authy aracılığıyla 2 adımlı doğrulama ile korunmaktadır. Varlıklarınızın küresel güvenlik standartlarına uygun olarak güvende olmasını sağlamak için e-postalar da etkinleştirilir. Ayrıca, Quidax'taki tüm kripto para birimlerinin %98'i soğuk cüzdanlarda (çevrimdışı) saklanır ve kalan %2'si en iyi güvenlik uygulamalarına göre korunur. Destek Herhangi bir sorunuza veya ihtiyacınız olan herhangi bir yardıma 7/24 yanıt alın. Kripto para birimi hakkında sorularınız mı var? Bize sor. Anında Para Çekme Bitcoin veya başka bir kripto para birimi satın ve herhangi bir banka hesabına para çekin ve paranızı anında alacaksınız. Başlamak Quidax'ta hesabınızı oluşturmak ve doğrulamak 5 dakikadan az sürer. Bunu yaptığınızda, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini satın alabilir, satabilir, gönderebilir, alabilir ve saklayabilirsiniz. Şimdi üye olun. ücretler Ücretlerimiz, sıfır gizli ücretle en düşük ücretlerden biridir.


Quidax is a simple, safe, and easy-to-navigate cryptocurrency app that makes it easy for you to buy, sell and store Bitcoin and other cryptocurrencies in as little as 2 minutes. Instant Swap Swap your local currency or a cryptocurrency for any cryptocurrency you want in as little as 2 minutes. Markets See the price movement and what’s happening in the space of your favourite cryptocurrencies in real time. Price Alert Receive an alert when your favourite cryptocurrency rises or drops to the price point of your choice. So you know when it’s time to buy or sell. Secure Digital Wallets Quidax provides secure cryptocurrency wallets for all listed cryptocurrencies. Your wallet is also protected with systems we’ve put together and 2-step verification via Google Authenticator or Authy. Emails are also enabled to ensure your assets are safe in line with global security standards. Also, 98% of all cryptocurrencies on Quidax are stored in cold wallets (offline) with the remaining 2% protected in line with security best practices. Support Get 24/7 responses to any of your questions or any assistance you require. Have any questions about cryptocurrency? Ask us. Instant Withdrawal Sell Bitcoin or any other cryptocurrency and withdraw to any bank account and you will get your funds instantly. Get Started Creating and verifying your account on Quidax takes less than 5 minutes. Once you do, you can buy, sell, send, receive and store Bitcoin and other cryptocurrencies. Sign up now. Fees Our fees are one of the lowest with zero hidden charges.

Yayınlanma: